söndag, februari 20, 2005

May the stores be with you
Man vet att det är en ny "Storfilm" på gång när det börjar dyka upp långsökta licensieringsprodukter i affärerna. Den här våren är det George Lucas´s senaste avsnitt av Star Wars som går ut hårt med en specialdesignad Mr Potatohead - en klar tiopåängare på kitchskalan!
Dessvärre är nog ovanstående produkt rätt så representativ för den kommande filmen. Alla vet att den här rullen kommer att suga, spekulationerna kring den handlar i stället om hurpass hårt den kommer att suga. Och så glädjer sig väl de flesta åt att George Lucas snart äntligen är klar med sitt stora revisionistprojekt och kan återgå till att ägna sig åt något vettigare.
Kommer ni ihåg att det faktiskt fanns en tid då man såg fram emot nya Star Wars-filmer? Jag har tillochmed nåt vagt minne att jag köade utanför biografen för en av dem.
Pinsamt.

Något jag däremot väntar på med stor nördig fanboy-längtan är filmversionen av Liftarens Guide Till Galaxen. Den här veckan kom första trailern.

Och sedan en tid tillbaka kan man spela det gamla klassiska LGTG-dataspelet på BBCs hemsida. Med en massa nya extra bilder!

Inga kommentarer: