måndag, juni 30, 2008

Världsrekord i dålig tajming

Nu är det snart en halv månad sen centerpolitikern Fredrick Federly lyckades trassla in sig själv i den största förtroendekris som någon enskild svensk politiker drabbats av på den här sidan om millennieskiftet.

Hittills har Federly verkat bemöta problemet genom att helt enkelt ignorera det. Och vem vet, kanske är det en vettig strategi. De flesta människor som föraktar honom nu kände knappt till honom innan han gjorde sig till FRA-lagens ansikte utåt genom att spela rollen av den individ som yrkar på återremiss i stället för avslag.

Men om planen nu var att hålla en låg profil under sommaren, undvika debatt, och hoppas att kritiken blåst över tills att Riksdagen öppnar igen i höst, då är det väl kanske inte riktigt såna här sammanhang man ska medverka i:Japp, tydligen ska Federley vara frontfigur i "Alternativa mr Gay Sweden", någon slags insamlingsdrive för "Läkare mot HIV". Räkna med att få se den här postern typ överallt under Pridefestivalen.
Var jag har hittat den? På karlns egen blogg.

Att Fredrick Federly inte själv har dragit sig ur det här tyder alltså på dåligt omdömme och frånvaron av strategi. Men hur har de tänkt på arrangörssidan? Är det den här sortens uppmärksamhet de letade efter? Sitter det någon ideellt arbetande copywriter och slår sig själv i huvudet just nu?


* * *
Andra svenska bloggar om: , , , ,, , , , , , .

Inga kommentarer: